Welkom bij Van Zijl’s Bandenservice

Van Zijl’s Bandenservice is gespecialiseerd in het verkopen van banden en het leveren van alle service daaromheen. Zo kunnen wij banden monteren, maar leveren wij ook wielen, autobanden, velgen en alle toebehoren zoals bandenreparatie-artikelen en wielgewichten. Allemaal vanuit onze goed bereikbare vestiging in Bunnik.

Banden monteren

Het monteren van banden hebben wij tot een ambacht verheven. Het oplossen van rijproblemen is daarmee onze specialiteit. Wij vergroten het rijcomfort door uw banden op zeer geavanceerde wijze uit te lijnen en te balanceren. Mede door onze gespecialiseerde apparatuur zijn wij in staat om uw banden optimaal te monteren. Omdat uw banden de link zijn tussen de auto en het wegdek zorgt een goede montage direct voor meer rijcomfort.

Assortiment

Banden monteren doen wij graag. Hiervoor maken wij gebruik van een breed assortiment. Wij leveren banden van onder andere Bridgestone, Firestone,  Continental, Michelin, Vredestein en vele andere merken. Uiteraard bestaat ons assortiment uit een collectie van zowel zomer- als winterbanden. Daarnaast bieden wij ook een aantal all-season banden aan. Bent u op zoek naar banden voor onder een bedrijfswagen? Geen probleem! Ook hiervoor kunt u terecht bij Van Zijl’s bandenservice.

Bekijk nu ons hele assortiment van banden. Klik hier.

Velgen

Naast banden monteren kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van velgen. En dit voor een breed scala aan merken en typen auto’s. Zo hebben wij een passende velg voor iedere auto en voor ieder wiel. Gebruik de tool op onze website om te zien welke velg perfect bij uw auto en wielmaat past. Klik hiervoor meer informatie.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat banden voor uw auto kosten? Of kunnen wij u wellicht adviseren wat betreft nieuwe banden. Neem dan nu nog contact met ons op.

Tel: 030-6563328

Mail: bunnik@van-zijl.nl

Of vul ons contactformulier in:

http://www.van-zijl.nl/contact/